FAQ

Semasa isi borang pendaftaran, pastikan anda tandakan pilihan untuk kekalkan nombor lama. Selepas pembayaran selesai, simkad TONE WOW akan diposkan kepada anda. Anda perlu maklumkan kepada Admin setelah anda terima simkad tersebut agar Admin dapat buatkan pendaftaran.
Selepas anda selesai buat bayaran, sila semak email anda dalam masa 1 hari bekerja untuk dapatkan maklumat pendaftaran simkad, tracking poslaju dan link website replika anda. Seterusnya anda hanya perlu SHARE link website anda pada rakan-rakan di media sosial.
Anda hanya perlu beri link website anda kepada prospek tersebut dan pastikan beliau membuat bayaran terus dari website anda. Simkad beliau akan didaftarkan dibawah ID TONE WOW anda.
Sila catit nombor tracking yang telah diberikan di dalam email anda, kemudian buat semakan di https://easyparcel.com/my/en/track/poslaju/. Sekiranya tiada paparan, boleh hubungi Admin Naim di Whatsapp 01170355555 untuk bantuan.
Anda tak perlu risau kerana semua panduan cara-cara promosi online dan offline sudah disediakan di dalam dashboard Website. Anda juga akan diberi coaching di dalam group support oleh beberapa orang leader yang sudah berjaya.
Semua jenis bank dibawah Bank Negara boleh digunakan seperti Maybank, CIMB, Ambank, Bank Islam, RHB, Public Bank, Bank Rakyat, Bank Muamalat dan sebagainya. Anda boleh kemaskini maklumat akaun bank anda di dalam portal rasmi TONE WOW dan juga Dashboard Website ini.
Tiada upgrade. Sekiranya anda sudah jadi ahli TONE WOW dan ingin memiliki website ini, anda boleh buat belian Website sahaja. Sila rujuk Referral anda.
Anda boleh terus tekan butang ini untuk hubungi whatsapp Referral anda Whatsapp Saya